Policy mbt Corona

Maatregelen tegen Covid-19 besmetting

De situatie rond het coronavirus houdt een hoop mensen in de creatieve sector bezig. De directie van Postlounge volgt de ontwikkelingen op de voet en blijft de richtlijnen van het RIVM volgen.

In onze organisatie zijn de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Kantoren en equipment wordt extra vaak schoon gehouden, er zijn voor alle medewerkers antibacteriële lotions beschikbaar en editors/creatieven werken in verschillende ruimtes.

Maatregelen om serviceniveau te waarborgen

We hebben de volgende maatregelen getroffen om ons serviceniveau te blijven behouden:

  • Al het personeel en de mensen die freelance bij Postlounge werken, krijgen een ‘anti-Corona kit’ (antibacteriële spray, cleaning wipes, overzicht maatregelen & policy)
  • Waar digitaal samengewerkt kan worden, bieden we de mogelijkheid.
  • Voor alle lopende projecten bieden we de mogelijkheid van viewing/reviewing via mobiele app aan.
  • Er is een protocol in werking voor openen/sluiten, mensen komen niet gelijktijdig binnen en lunch wordt in alle separate ruimtes/sets geserveerd in plaats van in gemeenschappelijke ruimtes. Een voordeel van onze setup is dat nagenoeg alle ruimtes op onze kantoren separaat afgesloten kunnen worden en creatieven dus individueel kunnen werken.
  • Aan al ons personeel/freelancers is gevraagd om zelf de afweging te maken of zij of iemand in hun naaste omgeving extra risico loopt. Op basis van de reacties tot op heden zijn we relatief positief gestemd en is ons personeel bereid om juist nu de schouders onder het werk te zetten.

Werkzaamheden vinden doorgang

Zolang we aan de normen van het RIVM voldoen en de mankracht beschikbaar is, vindt het werk in de maanden maart en april gewoon doorgang volgens planning.

Als producent in de knoop?

Samen met partner Hoens Creative bieden wij extra capaciteit op ENG, Multi-ENG en Postproductie niveau, voor producenten die projecten met hoge urgentie hebben en die anders in de knoop zouden komen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze maatregelen, neem dan contact op met Robbert Wilts op nummer 06-41493337.

VIND ONS OP DE KAART