Partner voor producenten

Krachtige content in handen van echte finishers.

Wij zijn Postlounge. Wij geloven dat krachtige content in handen moet liggen van echte finishers. Eindmakers waarbij ambachtelijke postproductie door het bloed giert. En daarom zijn wij onmisbaar.

Onmisbaar om concepten en producties te vertalen naar eindproducten die recht doen aan de kwaliteit content die de opdrachtgever voor ogen heeft. We geloven dat je hiervoor vakidioten nodig hebt. Experts op het gebied van post-productie die de klappen van de zweep maar al te goed kennen. Pure, hardcore ambachtslieden die juist excelleren onder moeilijke omstandigheden; de klant nog ouderwets op de troon zetten en er niet vies van zijn de balzaal te dweilen met het doek tussen de tanden. Wij zijn toegewijde, ervaren en talentvolle eind-makers. De besten in ons vak.

Postlounge bestaat uit een vast team met daaromheen een flexibele schil van creatieven die ruimschoots voldoen aan de kwaliteitseisen van Postlounge.

Achter Postlounge zitten mensen met een passie voor ambachtelijk werk, gecombineerd met een flinke dosis creativiteit. We stellen onsĀ  op als volwaardig sparringpartner voor content, omdat we alle vaardigheden beheersen die nodig zijn om zowel qua workflow als uitvoering content nog mooier, nog beter te maken.

FRYA VISSER

Planner/ Office Manager

JOERY MINNEMA

Lead Post

ROBBERT WILTS

Creative Director

KEES VAN VELZEN

Managing Director

JESSICA VAN DIGGELEN

Post Productie Consultant

TIM BOOTSMA

Animator

DAVE DE VAAL

Motion Designer

JACCO FRANSEN (FREELANCE)

Audionabewerking

RANDOLF MATHURIN

Sr. Editor

ERIC LICHTENDONK

Sr. Editor

STEF BROK

Sr. Editor

GERWIN POLET

Editor

REINOUT HELLENTHAL

Regisseur (freelance)

GERLOF KAMERLING

Colorist (freelance)

HENK POOL

Composer, Record Producer

VIND ONS OP DE KAART